sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Cool Kids Don't Cry- arvostelu

Cool Kids Don't Cry. Some on täynnä videoita ja arvosteluja kyseisestä elokuvasta, mutta tietoa en valitettavasti löytänyt. Ainut asia mitä löysin, oli että elokuva on saksalainen.

Elokuva kertoo nuoresta Akkie-tytöstä, jolla on normaali elämä. Hän harrastaa jalkapalloa, on kavereita, rakastava perhe sekä loistava luokka. Yhtenä päivänä hänen perheensä vie hänet sairaalaan outojen oireiden takia ja hänelle todetaan leukemia.
Hän ihastuu yhteen luokkaiseensa poikaan ja päättää taistella syöpää vastaan ja saa rohkeutta hyväksyä, mitä sitten tapahtuukin.

 Tämä elokuva on yksi niistä harvoista, joka oikeasti sai miettimään asioita ja lopussa saattoi ehkä pari kyyneltäkin vierähtää poskille. Elokuvan loppu on surullinen. Akkien syöpä pahenee ja nukkuu pois.

Ennen hänen kuolemaansa kuitenkin poika josta hän piti, tuli suuteleman tätä. Sitten kun poika meni muiden luokalaistensa kanssa pelaamaan jalkapalloa sairaalan pihalle, Akkie katseli heitä ikkunasta hymysuin. Sitten hän nukahti ja viimeiset kohtaukset hänen läheisensä muistelee ja suree tätä.

Haluaisin, että tämä loistava elokuva olisi saanut enemmän huomiota ja siitä olisi tehty kansainvälinen versio ja kaikki voisivat nauttia siitä englanniksi. Itsekin jouduin katsomaan tämän Youtubesta ja siinä oli kyllä englanniksi tekstitykset, mutta hyvin huonot sellaiset. Päättelin suurimman osan elokuvasta siis itse.

1 kommentti:

  1. En ole tätä kyseistä elokuvaa nähnyt, näin trailerin äsken vahingossa ja kiinnostuin. Hyvin samankaltainen elokuva samantyylisellä asetalmalla ainakin kertomasi ja trailerin perusteella on korealainen Millionare's First Love (traileri). Suosittelen, todella laajukas ja kyynelkanavat avaava tekele.

    VastaaPoista