sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Love Happens- arvostelu

Brandon Campin ohjaama Love Happens kertoo Burkesta (Aaron Eckhart), joka tekee rahaa kirjalla ja luennoillaan läheisen kuolemasta ylipääsemisestä. Hän itse pitää kulissia toipumisestaan yllä, vaikka oikeasti on jättänyt kipeät asiat käsittelemättä.

Kun hänen kiertueensa pysähtyy viikoksi Seattleen, hän tapaa juuri poikaystävästään eronneen floristin, Eloisen (Jennifer Aniston). Vaikka parivaljakon alku ei olekaan kovin ruusuinen, he löytävät yhteyden, jonka avulla Eloise pääsee lähemmäs ja syvemmälle niitä traumaattisia muistoja, joita Burke on piilotellut jo liian pitkään.

Jo elokuvan nimen perusteella on syytä odottaa tavallista, kulunutta romanttista komediaa. Elokuva onnistuu kuitenkin vakuuttamaan melko realistisella ja tunteellisella juonellaan. Pääosassa ei ole kuhertelu ja ihana, täydellinen onni - vaan enemmänkin sen menettäminen, menetyksestä ylipääseminen ja uusi alku surun jälkeen.

Olen katsonut tämän elokuvan monta kertaa enkä siltikään kyllästy tähän. Suosittelen tätä myös niille, jotka eivät välitä juurikaan romanttisista elokuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti