torstai 5. huhtikuuta 2018

Arvostelu:Passengers-elokuva

Hei!
Näin pitkän aikavälin jälkeen päätin taas jatkaa tänne postailua.
Seuraavana vuorossa olisi yksi lempielokuvistani, Passengers.

Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2016. Sen on ohjannut norjalainen elokuvaohjaaja Morten Tyldum ja pääosissa ovat Jennifer Lawrence (Aurora Lane) sekä Chris Pratt (Jim Preston).

Tarin alkaa, kun avaruusalus Avalon on kuljettamassa 5000 matkustajaa planeetalle nimeltä Homestead II. Matkan on määrä kestää 120 vuotta, ja sekä matkustajat että miehistö viettävät koko matkan horrostilassa. Kun matkaa on kuljettu 30 vuotta, alukseen osuu asteroidi ja Jim Prestonin horroskapseli menee rikki ja herättää hänet 90 vuotta liian aikaisin.

Vietettyään vuoden aluksella ainoana seuranaan androidibaarimikko Arthur (Michael Sheen) Jim harkitsee itsemurhaa, mutta huomaa pian eräässä horroskapselissa naisen nimeltä Aurora Lane. Jim tutkii Auroran videoprofiilia ja ihastuu tämän kirjoituksiin ja persoonaan. Pitkällisen pohdiskelun jälkeen Jim päättää herättää Auroran horroksesta ja väittää tälle, että hänenkin horroskapselinsa ilmeisesti herätti hänet yllättäen. Jim pakottaa Arthurin lupaamaan, ettei kerro Auroralle, miksi hän todellisuudessa heräsi horroksesta.

Yhteisen oleskelun jälkeen juuri kun Jim on kosimassa Auroraa, tämä saa tietää Jimin salaisuuden. Samaan aikaan myös avaruusalus alkaa tuhoutua pikku hiljaa ja yhdessä kapteenin kanssa, he yrittävät yhdessä korjata vahingot. Onneksi lopussa he onnistuvat ja Aurora päättää jäädä Jimin kanssa hereille, ja viettää hänen loppuelämänsä tämän kanssa aluksella.

Mielestäni juoni oli erittäin mielenkiintoinen ja elokuva kerrassaan loistava! Elokuvassa oli erinomaiset näyttelijät ja musiikki sekä lavastus olivat hyviä.

Elokuva myös loppui hyvin. Rakastuneet saivat toisensa ja alus saatiin korjattua juuri ennen sen tuhoutumista. Romantiikkaa ja jännitystä ei puuttunut, mutta mielestäni huumoria olisi saanut olla ehkä vähän enemmän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti