lauantai 11. maaliskuuta 2017

arvostelu: Step Up 2

Step Up 2: yksi niitä leffoista joita voi katsoa aina uudelleen ja uudelleen!

Step Up-elokuvat kertovat nuorista, joilla on yksi unelma: tulla maailman parhaimmiksi tanssijoiksi. Enimmäkseen tässä 5 osaisessa elokuvasarjassa tanssitaan hiphoppia, mutta myös esim jazz, baletti ja nykytanssi ovat omassa osassaan eri elokuvissa.
Jokaisessa elokuvassa seurataan uusia nuoria. Step Up 2:ssa seuratataan Andie nimistä tyttöä, jota uhkaa muutto Texasiin tämän hullutteluiden takia. Hän saa kuitenkin mahdollisuuden jäädä kotiin, jos hän aloittaa opinnot hänen tuttunsa suosittelemassa tanssikoulussa. Siellä hän rakastuu poikaan nimeltä Chase, joka rakastuu Andieen heti. Yhdessä he keräävät oman tanssiryhmän ja osallistuvat The Streetsiin, suureen tanssikilpailuun.
Pidän Step Up:eissa eniten siitä, että niiden opetus on unelmien tavoitteleminen. Myös monipuoliset musiikkivalinnat tekevät elokuvista ainutlaatuisia. Huumorista tai romantiikasta ei ole pulaa.
Step Up:it yhdistää Moose niminen poika, joka ainakin vilkahtaa jokaisessa elokuvassa. Moose on hauska, empaattinen ja todella lahjakas tanssija, jonka elämästä kerrotaan kolmannessa Step Up-elokuvassa.
Miinuksia mielstäni ei näissä elokuvissaoikeastaan ole.
Arvosana: 9 1/2

Esittelyssä: Teen Wolf

Teen Wolf on ehdotomasti yksi suosikki sarjoistani!

Mistä tämä sarja sitten kertoo?
Teen wolf on Jeff Davisin ohjaama tv-sarja, joka alkaa sillä, kun Scott Mcallia puree ihmissusi-alfa. Seurauksena tästä Scott saa "supervoimia" kuten superkuulon, -näön sekä normaalia suuremmat voimat. Siitä lähtien Scott ja hänen ystävänsä sekaantuvat kaikenlasiin yliluonnollisiin ongelmiin (verenhimoiset alfat, demonit, sarjamurhaajat tms.).
Sitten varsinaiseen arvosteluun:
Pidän tästä sarjasta, sillä tässä on kaikki hyvän tv-sarjan elementit: jännitystä, draamaa, toimintaa sekä tottakai ripaus huumoria. Päähenkilön Scottin paras ystävä Stiles Stilinski, tuo mielestäni parhaimmat huumoristiset kohtaukset tähän sarjaan. Ehdottomasti kaudella 3. Siinä Stiles on parhainten valokeilassa, sillä Stilesin valtaa nogitsune (murhanhimoinen henki), joka alkaa alkaa murhaamaan viattomia ihmisiä. Onneksi kuitenkin kauden lopussa Scottin joukot saavat pysäytettyä nogitsunen ja pelastettua Stilesin, mutta Scottin tyttöystävä ehtii kuolla ennen sitä.
Sarjan huonot puolet? Niitä ei pahemmin ole, mutta niinkuin monessa muussaki sarjassa käy loppujen lopuksi, sarjan uusimmissa kausissa juoni menee vähän överiksi. Sarjasta lähtee paljon alkuperäisiä hahmoja ja uusia tulee paljon tilalle. Muuten se olisikin ihan fine, mutta jotenkin uudet hahmot ja överit viholliset ei enää oikein nappaa.
Entä pitäisikö sarjaa parantaa jotenkin? No, mielestäni uusimmissa jaksoissa saisi ola vielä hieman enemmän huumoria. Juonen käänteistä taas saisi olla vähemmän, sillä niiden paljouden takia sarjasta on tullut mielestäni hieman turhan sekava.
Annan siispä sarjalle arvosanan 9-.
Tyler Posey (Scott) vas., Dylan O'Brien (Stiles) oik.

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Top parhaat netflix-sarjat

Heips!

Olen kauan miettinyt aihetta blogilleni ja nyt sen keksin: joka postauksessa teen eri elokuvista ja sarjoista arvosteluja. Tässä postauksessa listaan top 5 suosikki tv-sarjani.

5. Valehtelevat Viettelijät




4. The Flash

3. Doctor Who

2. SKAM


1. Teen Wolf