maanantai 27. helmikuuta 2017

Uusi blogi!

Heips!




Olen Jenna, 17-vuotias tyttö Raisiosta ja kerron täällä elämästäni.


Muuta tietoa itsestäni? Opiskelen Raumalla laivakokiksi ja valmistun ensi keväänä. Harrastuksiini kuuluu piirtäminen, taide ja musiikki sekä lenkkeily ja salilla käynti.




Rakastan musiikkia! Soitin peruskouluikäisenä vielä kitaraa, mutta tässä vuoden aikana se on jäänyt vähän vähemmälle (osaan soittaa enää tasan yhden biisin alun). Muuten musiikkimakuuni kuuluu rock-musiikki sekä suomiräp.




Intohimoani on musiikin lisäksi myös elokuvat. Olin joskus tehnyt aina välillä itselleni elokuva-arvosteluja. Kävin lähes kaikki genret läpi viikoittain ja kerroin aina omat mielipiteeni ja näkökulmani kyseisestä elokuvasta. Totta kai annoin myös aina pisteet 1-5 elokuvalle.




Matkustelu on unelmani. Olen käynyt vai muutamassa maassa elämäni aikana, mutta haluisin kovasti jonain päivänä aloittaa maailmankiertämisen. Unelmapaikkani ovat ehdottomasti Italia, Espanja sekä Pohjois-Amerikka ja niissä aion elämäni aikana käydä!


Kuten huomaat, elämäni on melko yksinkertaista ja helppoa. Koulu, ystävät ja harrastukset ovat erittäin tärkeitä elämässäni.




Toivotan sinut tervetulleeksi blogini lukijaksi ja ensi kertaan!❤